Transport Warmtepompen

De opdracht

De woningmarkt heeft steeds meer aandacht voor verduurzaming. Eén van de methodes om dit te realiseren is het gebruik van een warmtepompsysteem. Dit brengt echter wat technische en logistieke problemen met zich mee. Rensa verzorgt de logistieke handeling van warmtepompsystemen en prefabriceert warmtepompsystemen. De logistieke handeling van warmtepompsystemen wijkt sterk af van CV-ketels vanwege de grotere afmetingen en gewicht. Met de sterke groei van de warmtepompsystemen zorgt dit voor uitdagingen bij de plaatsing van warmtepompsystemen. Aan jou de opdracht om te onderzoeken op welke wijze de plaatsing van warmtepompen mogelijk zijn en welke hulpmiddelen daarvoor aangeschaft of gefabriceerd moeten worden.

De afdeling

De afdeling Innovatie & Kennismanagement van Rensa Family Company bestaat uit ontwikkelaars die de ideeën en wensen van het kenniscentrum ontwikkelen tot concrete (software) tools die door de Rensa bedrijven worden ingezet. Via de scrum-werkwijze en de modernste software worden in een twee wekelijkse sprint nieuwe producten opgeleverd aan het kenniscentrum.     

Elke twee weken worden demo’s gegeven aan het kenniscentrum, Rensa bedrijven en andere belangstellenden. Innovatie & Kennismanagement heeft zijn werkplek in InnovatieCentrum de Steck in Doetinchem waar een groot aantal bouwgerelateerde bedrijven met veel studenten in een inspirerende omgeving zijn gehuisvestigd.

Wie ben jij?

  • Je vindt het leuk om je in processen te verdiepen en te optimaliseren
  • Je bent geïnteresseerd werktuigbouwkunde en wil graag je kennis op dit vlak verbeteren
  • Vindt het leuk om in een team te werken naar een concreet eindresultaat en dit te presenteren

Het bedrijf

De Rensa Family Company werkt voor meerdere bouwgerelateerde bedrijven. Elke bedrijf heeft zijn specifieke specialiteit. We bedienen onze klanten (de professionele installateurs, en ontwikkelde aannemers) middels regionale vertegenwoordigingen en vergaande geautomatiseerde centrale magazijnen. Rensa Family is een open, informele organisatie met een professionele en mensgerichte mentaliteit. Voor de 700 mensen die bij Rensa Family werken, staan de competenties klantgerichtheid, flexibiliteit en leervermogen.

Interesse?

Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem.
tel: 0612200940
mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
Transport Warmtepompen
  • Rensa
  • Beekseweg 3
  • 6942 JC Didam
  • Innovatiehub Doetinchem
Transport Warmtepompen
  • Vakgebieden Werktuigbouwkunde
  • Soort Stage Meeloopstage
  • Innovatiehubmanager Ellen Peters
Doorzoek de website