Twinny Sport Plus

DE OPDRACHT

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage- of afstudeerplek in een sterk groeiend innovatief bedrijf? En heb jij affiniteit met ontwerpen en techniek? Dan ben je bij Van Raam op het juiste adres!

Momenteel beschikt Van Raam over een tweewiel tandem concept: Hierin zit de voorste fietser op een zitting en maakt een voorwaartse trapbeweging. De achterste fietser zit rechtop op een zadel en trapt naar beneden. Nu is de vraag aan de student om vanuit dit tweewiel tandem concept een driewieler variant te ontwerpen.

Ben jij deze geschikte student? Lees dan verder!

HET BEDRIJF

Van Raam is een no-nonsens familiebedrijf en produceert met zo’n 230 medewerkers al bijna 110 jaar iedere dag aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Dit zijn individuele- en meerpersoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsenscootmobielfietsentandemsduofietsenrolstoelfietsentransportfietsenloophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk. De fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord-Amerika.

Bij Van Raam wordt elke fiets van een rechte buis tot een compleet eindproduct zelf gemaakt in de eigen fabriek. Daardoor kan vrijwel elke fase van de productie worden gecontroleerd en waar nodig worden bijgestuurd. Maatwerk behoort tot de kernactiviteiten van Van Raam. Zowel voor volwassenen als voor kinderen worden bijzondere fietsen ontwikkeld, waarbij aan comfort, degelijkheid en vormgeving veel aandacht wordt besteed.

Bekijk de Van Raam bedrijfsfilm: https://youtu.be/UTeWlWOxBNE

'Met onze content proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken en te informeren over onze aangepaste fietsen, zodat we iedereen (weer) kunnen laten fietsen.'

INNOVATIEHUB INNOVAR

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten. In de Innovatiehub is er naast je stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 10 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn nu al meer dan 200 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid!

Wat bieden wij?

-           Goede stagevergoeding

-           Een leuke stagetijd met extra begeleiding

-           Contact met andere studenten

-           Om de 2 weken een gezamelijke lunch met alle studenten

-           Elke dag gratis vers fruit

Een informele en open werksfeer

COMPETENTIES

 • Hbo opleiding met voorkeur: IPO Werktuigbouwkunde
 • Proactief
 • Resultaatgericht

Voor meer informatie over Innovar raad ik je aan onze website te bezoeken: www.innovar.nl, hier vind je bijvoorbeeld ervaringen van studenten of meer over de geschiedenis van Innovar.

Ook kan je een kijkje nemen op de Van Raam website waar je meer over het bedrijf Van Raam vindt.

 

Interesse? 

Heb je een vraag of wil je aan de slag bij Innovar? Maak je interesse aan ons kenbaar! Stuur een mail met je CV en motivatie naar de projectmanager van Innovar: Rik Groeneveld

info@innovar.nl    06- 28 224 863  

www.innovar.nl / www.vanraam.com

Solliciteren
Solliciteren
Twinny Sport Plus
 • Van Raam
 • Guldenweg 23,
 • 7051 HT Varsseveld
 • Innovatiehub Innovar
Twinny Sport Plus
 • Vakgebieden Werktuigbouwkunde
 • Opleidingsniveau HBO/WO
 • Soort Stage Afstudeerstage
 • Innovatiehubmanager Rik Groeneveld
Doorzoek de website