Van 3D tekening naar software

DE OPDRACHT 

Hosokawa Micron B.V. maakt bij de engineering van machines gebruik van 3D tekeningen. Deze tekeningen worden door de programmeurs omgezet in CAM programma’s. Hier ontstaat het probleem dat niet alle gegevens uit de 3D tekening naar voren komen en dus missen in de werktekening. Jouw opdracht is om te
onderzoeken welke randvoorwaarden aanwezig moeten zijn om gebruiken te kunnen maken van 3D modellen in het systeem waardoor in het productieproces het CAM programmeren een verbetering kan doormaken.

WIE BEN JIJ?
- Enthousiaste HBO-student.
- Je hebt een technisch inzicht met oog voor efficiëntie.
- Je kunt goed zelfstandig werken en zoekt graag dingen uit.
- Je houdt je graag bezig met procesoptimalisatie.

HET BEDRIJF
Hosokawa Micron is een internationaal bedrijf dat apparaten en installaties ontwerpt, vervaardigt en wereldwijd levert voor de poederverwerkende industrie. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van mengen, drogen en agglomereren van vaste stoffen (poeders). Kenmerkende eigenschappen zijn; technologisch toonaangevend, servicegericht, professioneel, betrokken, gericht op langdurige relaties in een motiverende werkomgeving. Hosokawa heeft in Doetinchem alle processen in huis; van engineering tot en met productie, service, verkoop en een eigen testfabriek. Met ca. 160 medewerkers zijn zij gevestigd in Doetinchem. 

OVERIGE INFORMATIE
Hosokawa Micron maakt deel uit van de Innovatiehub Doetinchem. Dit betekent dat er binnen het bedrijf naast een interne stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig is die jou kan begeleiden. Ook heb je door de Innovatiehub de mogelijkheid om veel met andere studenten samen te werken. Neem voor meer informatie over de Innovatiehub of de stage contact op met de projectmanager van de Innovatiehub Doetinchem. 

INTERESSE?
Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem.
tel: 0612200940
mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
Van 3D tekening naar software
  • Hosokawa Micron
  • Gildenstraat 26
  • 7005 BL Doetichem
  • Innovatiehub Doetinchem
Doorzoek de website