VCA Certificering

DE OPDRACHT
Wopereis Staalbouw heeft als doel om als VCA++-gecertificeerde aannemer door het leven te gaan. Het gaat hierbij om het behalen van het VCA++-certificaat. Voor de implementatie van dit veiligheidsmanagementsysteem start je o.a. met het verzamelen van alle benodigde informatie en het opstellen van een procesplan.

Vervolgens ga je als onderdeel van ons team aan de slag met de daadwerkelijke implementatie in onze bedrijfsvoering en stel je checklijsten, werkwijzen en procedures op. Door de integratie van het bewezen VCA-systeem binnen ons bedrijf voldoet Wopereis Staalbouw in de toekomst aan de veiligheidseisen van grote opdrachtgevers.

WIE BEN JIJ?
- Een student HBO Technische bedrijfskunde (of gerelateerd)
- Je hebt een technisch inzicht.
- Toont initiatief.
- Je bent leergierig en enthousiast.
- Je kunt goed zelfstandig werken.

HET BEDRIJF
Wopereis Staalbouw B.V. staat bekend om haar veelzijdige aanbod in industriehallen, stallen en winkelpanden. Naast het in eigen beheer produceren en monteren van staalconstructies, kan Wopereis een compleet gebouw aanbieden met prefab betonelementen, gordingen, dak- en wandbeplatingen, ventilatiesystemen en ramen en deuren. Wopereis Staalbouw is in dit segment gespecialiseerd in maatoplossingen. Hoogwaardige staalconstructies, daarin is Wopereis Staalbouw specialist.

Wopereis staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten, maar ook om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers. In samenwerking met de andere bedrijven uit de Wopereis Groep realiseert Wopereis Staalbouw vele projecten per jaar. Met deze krachtige basis is Wopereis Staalbouw uitgegroeid tot een volwaardige bouwpartner.

OVERIGE INFORMATIE
Wopereis Staalbouw maakt deel uit van de Innovatiehub Doetinchem. Dit betekent dat er binnen het bedrijf naast een interne stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig is die jou kan begeleiden. Ook heb je door de Innovatiehub de mogelijkheid om veel met andere studenten samen te werken. Neem voor meer informatie over de Innovatiehub of de stage contact op met de projectmanager van de Innovatiehub Doetinchem.

INTERESSE?
Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem.
tel: 0612200940
mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
VCA Certificering
  • Wopereis
  • Fabriekstraat 33
  • 7005 AP Doetinchem
  • Innovatiehub Doetinchem
VCA Certificering
  • Vakgebieden Techniek, Technische bedrijfskunde
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Meeloopstage
  • Innovatiehubmanager Ellen Peters
Doorzoek de website