Veiligheid - In - Bedrijf

Over Colubris Cleantech

Colubris Cleantech is een familiebedrijf uit Winterswijk. Sinds de oprichting in 1984 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner in het oplossen van complexe milieuproblemen met betrekking tot afvalwater, afvalrecycling en biologische bronnen. De focus van het bedrijf is dan ook onderverdeeld in 3 divisies: water-, waste-en bioresource solutions. 

 • De divisie Water Solutions richt zich op oplossingen om afvalwaterproblemen te verminderen, water her- te gebruiken en af te voeren verontreinigingen te minimaliseren.
 • De divisie Waste Solutions focust zich op oplossingen om afvalstromen te scheiden voor hergebruik en verwaardering.
 • De divisie Bioresource Solutions heeft oplossingen voor het verwaarden van reststoffen uit de food- en non-food industrie.

Om voorop te blijven lopen in de nieuwste ontwikkelingen is het aan Colubris de uitdaging om zich constant door te ontwikkelen. Om dit proces in gang te zetten, is dit jaar de Colubris Academy opgestart. Deze Academy is een fysieke ruimte bij Colubris waar het studententeam samenkomt om aan opdrachten te werken.

Jouw opdracht

Colubris zoekt een student die voor Colubris een plan van aanpak maakt om het veiligheidsbewustzijn van met name de productiemedewerkers en de monteurs op locatie bij de klant nog verder te vergroten. Als het plan is opgezet, help je ook bij de implementatie van het plan. Bij het opzetten van het plan dien je rekening te houden met de volgende bouwstenen:

 1. Rol en betrokkenheid directie en management;
 2. Rol en betrokkenheid medewerkers;
 3. Overleg en communicatie;
 4. Uitstraling en inrichting werkplek;
 5. Zichtbaar maken van veiligheid en gevaarlijke situaties;
 6. Leren van incidenten en gevaarlijke situaties;
 7. Borgen van een veiligheidscultuur in een structuur;

 Tijdens jouw stagetijd neem je mensen mee in het proces rond veiligheid. Door jouw stage zorg jij ervoor dat er meer veiligheidsbewustzijn is en dat Colubris een nog professionelere uitstraling krijgt.

Onze verwachting

Jij bent een gemotiveerde student Integrale veiligheidskunde. Tijdens het uitvoeren van deze opdracht kun jij zelfstandig werken en wanneer nodig bij jij een teamplayer. Je toont initiatief en wanneer het even niet lukt ben jij de doorzetter die er een schepje bovenop doet en het project tot een succes maakt.

Startdatum

September 2021.

Wat krijg je daarvoor terug

Bij Colubris krijg je een passende stagevergoeding. Verder krijg je goede begeleiding van een inhoudelijk (ervaren) en algemeen begeleider tijdens jouw leerzame stageperiode. De inhoudelijk begeleider zal jou helpen met vragen omtrent jouw opdracht. Met vragen buiten jullie onderzoek om kun je terecht bij de procesbegeleider van Innovationhub Winterswijk-Aalten.

Solliciteren
Solliciteren
Veiligheid - In - Bedrijf
 • Colubris Cleantech
 • Stevinstraat 11 - 15
 • 7102 DZ Winterswijk
 • Innovatiehub Winterswijk-Aalten
Veiligheid - In - Bedrijf
 • Vakgebieden Integrale veiligheidskunde
 • Opleidingsniveau HBO
 • Soort Stage Meeloop-/afstudeerstage
 • Innovatiehubmanager Tycho Geurkink
Doorzoek de website