Verlengen Storage Systeem STOPA

Stageopdracht, project

-        Concept verlengen STOPA    

Studentenprofiel

-        HBO/WO Technische Bedrijfskunde, Industrial Engineering and Management.

Over Contour

Contour Covering Technology (CCT) uit Winterswijk is toeleverancier van plaatwerk onderdelen en samenstellingen. Contour biedt vele competenties: plaatbewerking, lassen, poedercoaten, assemblage, cleanroom en lijmen.

Op jaarbasis worden er bij CCT circa 8.000 verschillende artikelen in 20.000 productieorders geproduceerd. Onze focus ligt op kleine tot middelgrote series. Het is de missie van Contour Covering Technology om de maakindustrie te voorzien van hoogwaardig plaatwerk en samenstellingen. Het gaat hier om kasten, behuizingen, frames, machinecoverings en complete (electro) mechanische modules.

Om onze klanten in de maakindustrie van de nieuwste producten en technieken te voorzien zijn kennis en vaardigheden nodig en is het aan Contour de taak om zich constant te ontwikkelen. Hier kun jij als stagiair/afstudeerder een rol in spelen!

Jouw opdracht

Zoals aangegeven in de bovenstaande tekst bewerken wij plaatwerk. Aan het begin van de supply chain wordt plaatwerk in ons STOPA- kanaal gevoerd. Vanuit dit STOPA kanaal wordt materiaal naar de lasersnij- machines en de kantbanken vervoerd.

Om ons goede pad verder te vervolgen willen we meer capaciteit. Dit betekent dat we ons STOPA- kanaal willen verlengen en willen onderzoeken welke machine(s) we nog kunnen toevoegen.

Als student ga je bezig met het analyseren en beschrijven van dit onderdeel van de supply chain van Contour Covering Technology. Je beantwoord de vragen:

 • Welke processen willen we toevoegen?
 • Welke machines horen daarbij?
 • En hoe stemt Contour dat goed op elkaar af?

Het is een open opdracht waar je als student de vrijheid krijgt verschillende concepten uit te werken. Uiteindelijk verwerk je dit in een business case.

Onze verwachting

Jij bent een gemotiveerde student werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde. Tijdens het uitvoeren van deze opdracht kun jij zelfstandig werken en wanneer nodig bij jij een teamplayer. Je toont initiatief en wanneer het even niet lukt ben jij de doorzetter die er een schepje bovenop doet en het project tot een succes maakt.

Startdatum

Februar 2022.

Wat krijg je daarvoor terug

Bij Contour krijg je een passende stagevergoeding. Verder krijg je goede begeleiding van een inhoudelijk (ervaren) en algemeen begeleider tijdens jouw leerzame stageperiode.

 

 

 

 

 

Solliciteren
Solliciteren
Verlengen Storage Systeem STOPA
 • Contour Covering Technology
 • Industrieweg 20
 • 7102 DZ Winterswijk
 • Innovatiehub Winterswijk-Aalten
Verlengen Storage Systeem STOPA
 • Vakgebieden Techniek, Technische bedrijfskunde
 • Opleidingsniveau HBO/WO
 • Soort Stage Meeloop-/afstudeerstage
 • Innovatiehubmanager Tycho Geurkink
Doorzoek de website