World Class Servicegraad

Het bedrijf
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de thema’s Energie, Binnenklimaat & Comfort en Bescherming van de gebouwconstructie vormen de basis van onze productportefeuille. Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormen we de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben we een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren zullen we dit netwerk verder uitbreiden.

De opdracht
Ubbink is continue op zoek naar mogelijkheden om de processen en dienstverlening te verbeteren, om zelf efficiënter te produceren en te leveren maar ook om beter aan te sluiten op de klantwens. De huidige leverperformance van Ubbink is rond 95% maar in de toekomst hebben we de ambitieuze doelstelling naar 99% leverperformance te willen groeien.

De impact van deze ambitie is groot op de supply chain, verschillende aspecten hebben invloed op het succesvol kunnen bereiken van deze ambitie en deze aspecten staan vaak op gespannen voet met elkaar, denk hierbij aan het effect dat het verhogen van de servicegraad zijn weerslag heeft op kapitaalbeslag en operationele kosten.

De opdracht die je voor Ubbink gaat uitvoeren omvat het plannen van verschillende supply chain scenario’s waarin duidelijk naar voren komt wat de ambitie van de 99% leverperformance doet met de supply chain en daarmee met het succes van de onderneming. Met jou kennis van supply chain management ben je in staat om de pijnpunten in de huidige supply chain aan te geven en advies te geven op de te nemen stappen om de pijnpunten op te lossen. Aan het einde van de opdracht ligt er voor Ubbink een duidelijke roadmap waarin jij de stakeholders hebt mee genomen in de te maken keuzes op weg naar een World Class servicegraad.

Het Team
Bij Ubbink staat een enthousiast team op je te wachten en je te begeleiden met ervaring in het begeleiden van afstudeer onderzoeken en specialistische kennis van Sales, Supply Chain Management, Operations Management en Lean manufacturing.

Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat deze stage goed bij jou past of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Michelle Hendriksen,
Projectmanager Innovatiehub Achterhoek-Liemers:
Email: mhendriksen@innovatiehub-al.nl 
Telefoon: + 31 (0)6 531 046 70

Solliciteren
Solliciteren
World Class Servicegraad
  • Ubbink
  • Verhuellweg 9
  • 6984AA Doesburg
  • Ubbink
World Class Servicegraad
Doorzoek de website